Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Michael Jackson - Billie Jean

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
3,481 Vizionari

Publicitate

Descriere

Michael Jackson a lansat în 1982 melodia „Billie Jean” pe care a inclus-o pe albumul „Thriller” care a apărut tot atunci și a fost supraeditat pentru a fi vândut și în 1983 în întreaga lume.
Piesa aceasta are și un videoclip cu care Michael a realizat o performanță notabilă la acea vreme.În imagini el împreună cu o dansatoare execută o coregrafie deosebită astfel încât, piesa se poate remarca și prin producția video.
 Din acest motiv, renumitul post MTV care nu difuza până atunci videoclipuri ale cântăreților negri și ale formațiilor cu soliști de culoare, a renunțat la această restricție și a transmis “Billie Jean” având ca urmare o creștere considerabilă a audienței.

Acest hit este considerat cel mai mare succes din cariera lui Michael, inspirat se pare, dintr-o poveste de dragoste a artistului cu o admiratoare a sa.
Personajul principal din această melodie, Billie Jean, este o dansatoare mai frumoasă decât “Regina Frumuseții” care se decide ca Michael Jackson (aflat și el în rolul unui dansator) să-i fie alesul inimii.Megastarul american a compus melodia și a scris versurile, iar producătorul piesei și al albumului „Thriller” a fost renumitul om din showbizz, Quincy Jones.

Comenteaza

RSS
Positive SSL