Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Metallica: Nothing Else Matters (Live - Global Citizen - New York, NY - 2016)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Rock
3,042 Vizionari

Publicitate

Descriere

Formația Mettalica de muzică heavy-metal rock și trash rock din Los Angeles (SUA) are un repertoriu foarte bogat, fiind înființată în anul 1981
Una dintre piesele de mare succes ale acestui grup, se intitulează "Nothing Else Matters" și a fost lansată în anul 1991, odată cu "The Black Album".Piesa a urcat rapid pe locul 11 în topul Billboard din SUA si o perioadă a ajuns pe locul 10 în topurile europene.
  Melodia a fost compusă de solistul James Hetfield, care în timp ce vorbea la telefon cu prietena lui și avea chitara în mână, a fost inspirat de unele sunete și de intonația vocii feminine.

   A memorat notele apoi a început să compună melodia, fără a bănui ce succes imens va avea.Colegul său, Lars Ulrich, percuționistulul formatiei, l-a convins pe James să editeze piesa pe noul lor album.
"Nothing Else Matters" este una dintre puținele piese din repertoriul Metallica, în care Hetfield cântă solo-urile la chitară.
  De obicei acest lucru este realizat de chiatristul Kirk Hammett, atât pe scenă,în direct, cât și în studiourile de înregistrări.
  Explicația este că James Hetfield a dorit să compună și să interpreteze o piesă care să-i aparțină în totalitate, pe care i-a dedicat-o prietenei lui.

Comenteaza

RSS
Positive SSL