Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mercedes-Benz Actros 4163 Tractor Truck (2018) Exterior and Interior

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
2,876 Vizionari

Publicitate

Descriere

Autotractorul de mare tracțiune, Mercedes Benz Actros 4163 a fost realizat ca prototip în anul 2013, după care a fost testat și omologat în anul 2014, când marea companie din Germania a decis fabricarea în serie a acestui model.

În anul 2015, cu ocazia salonului auto Nufam din Karlsruhe, acest autotractor din seria autovehiculelor de mare tonaj a fost prezentat cu succes și a uimit asistența prin performanțele sale.

Autovehiculul a fost construit pentru tractări pe distanțe lungi, având în dotare trei punți spate, suspensie pneumatică și un propulsor care poate atinge 625 de cai putere (aproximativ 460 KW).

Această dotare îi permite autocamionului să tracteze remorci de tip trailer cu încărcături grele. Cel mai bun exemplu ar fi trailerele speciale supraetajate, pentru transportul autovehiculelor noi, livrate către beneficiari.

Un asemenea transport poate fi realizat cu ajutorul cutiei de viteze automate, Mercedes PowerShift 3, care cuplează și schimbă 16 trepte.

Interiorul cabinei este foarte confortabil, cu numeroase dotări și accesorii pentru odihnă, păstrarea alimentelor, servitul mesei, dar și pentru comunicare, cu ajutorul sistemelor diverse montate la bord.

A fost experimentată și o variantă cu motor de 560 CP.În paralel, constructorii germani de autocamioane au conceput și modelul asemănător, Actros 4163 SLT cu caracteristici tehnice care nu diferă prea mult.

Comenteaza

RSS
Positive SSL