Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mercedes-Benz Actros 1851 Style-Line Tractor Truck (2018) Exterior and Interior

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
2,128 Vizionari

Publicitate

Descriere

Modelul relativ nou de autotractor, Mercedes Benz Actros 1851 Style Line impresionează prin design-ul impecabil al cabinei dar și prin performanțele sale tehnice, putând tracta sarcini utile până la 250 de tone.

Cele mai multe îmbunătățiri au fost aduse sistemului de rulare.Acest model asigură condiții optime la postul de conducere, prin siguranță, confort și comoditatea în manevrarea comenzilor.

Suspensia pneumatică are patru perne mari de aer și o stabilitate mai mare, deoarece brațele oscilante de la puntea din spate au fost distanțate puțin spre exterior.

Sistemul de direcție este mai performant și permite adaptarea mai rapidă a puterii transmise de motor și de cutia de viteze, în funcție de condițiile de drum.

La interior sunt asigurate confortul maxim și securitatea la postul de conducere dar și în general, în habitaclu.Există mai multe variante de cabine montate pe acest șasiu: Big Space (cea mai mare ca dimensiuni), Stream Space și Classic Space.

Volanul este multifuncţional iar comenzile la bord pot fi acționate cu ușurință.Designul interior este deosebit, iar spațiul de odihnă în care se află și patul de dormit este foarte încăpător.

Modelul Mercedes Benz Actros 1851 Style Line a fost conceput pentru deplasări pe distanțe lungi și foarte lungi având un motor de 560 CP cu 8 cilindri în „V”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL