Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mercedes Actros 10x6

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
2,160 Vizionari

Publicitate

Descriere

Modelul Mercedes Actros a fost conceput în anul 1995 pentru autocamioane și autotractoare destinate transporturilor de mărfuri și materiale speciale.

Inițial modelele aveau în construcție varianta simplă a unei punți motoare spate sau a două punți spate legate printr-un cardan scurt.

După anul 2006 au apărut noi variante constructive pentru autovehiculele grele și foarte grele, așa cum este modelul Mercedes Actros 10x6, din necesitatea de a mări capacitatea de transport.

Potrivit formulei roților, acest autovehicul are în total cinci punți dintre care trei sunt punți motoare amplasate în spate, cu transmisia asigurată prin diferențiale intermediare și arbori cardanici.

Celelalte două punți sunt amplasare în față. Roțile frontale virează concomitent stânga-dreapta la ambele punți, printr-un patrulater format din bara principală de direcție și bieletele de legătură, nefiind independente.

Această construcție a fost adoptată pentru autovehiculele de mare tonaj, cum este autobetoniera din videoclip.

Din cauza terenului alunecos de pe un șantier de construcții, șoferul autobetonierei este nevoit să execute de mai multe ori manevra de deplasare înapoi deoarece autovehiculul se împotmolește.

După ce coboară din cabină să studieze mai bine situația, reușește să treacă de zona alunecoasă și să poziționeze autobetoniera la locul potrivit pentru descărcarea betonului.

Comenteaza

RSS
Positive SSL