Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mellina feat. NOSFE - Ochii tăi

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Hip-hop/rap
969 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Mellina (Mădălina Dumitru) este o tânără solistă de muzică pop românească, al cărei nume este făcut celebru, îndeosebi, de succesul înregistrat, alături de trupa Vescan, cu melodia "Poză de album" (2014).

 Deși foarte tânără, Mellina a dovedit, de la debut, un real talent, a cărui sursă se regăsește în copilărie, când aceasta se simte foarte atrasă de chitara tatălui, urmând, mai târziu, Școala Populară de Artă, secția de canto și muzică ușoară.

 De-a lungul carierei, solista a înregistrat mai multe cântece, realizate în colaborare cu numeroși artiști de la noi, dintre care sunt de amintit măcar câțiva, cum ar fi: Radu Sârbu de la "Play & Win", cel care i-a fost și mentor Mellinei sau băieții de la formația "That`s Right" (Sandu N. Ștefan și Radu Alexandrescu).

 Nosfe este, la rândul lui, cunoscut, mai ales pentru succesul înregistrat alături de Ruby, cu melodia "Condimente" (2016, realizată împreună cu echipa alcătuită din: Shift, What's Up, Bodea Costin și David Ciente.

 Muzica lui Nosfe este inspirată, dupa propria sa mărturie, din genul hip hop al celor de la B.U.G. Mafia, iar debutul lui are loc într-un studio italian - G19 Studio - unde înregistrează melodia "Felicita", împreună cu Ardas TT și B-Den.

 Faptul ca atât Mellina, cât și Nosfe sunt, pe lângă soliști foarte talentați, și producători, i-a ajutat, se pare, să apară pe piață cu noua lansare - "Ochii tăi" - care promite să devină un nou hit în muzica pop românească.

Comenteaza

RSS
Positive SSL