Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mellina feat. NOSFE - Ochii tăi

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Hip-hop/rap
942 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Mellina (Mădălina Dumitru) este o tânără solistă de muzică pop românească, al cărei nume este făcut celebru, îndeosebi, de succesul înregistrat, alături de trupa Vescan, cu melodia "Poză de album" (2014).

 Deși foarte tânără, Mellina a dovedit, de la debut, un real talent, a cărui sursă se regăsește în copilărie, când aceasta se simte foarte atrasă de chitara tatălui, urmând, mai târziu, Școala Populară de Artă, secția de canto și muzică ușoară.

 De-a lungul carierei, solista a înregistrat mai multe cântece, realizate în colaborare cu numeroși artiști de la noi, dintre care sunt de amintit măcar câțiva, cum ar fi: Radu Sârbu de la "Play & Win", cel care i-a fost și mentor Mellinei sau băieții de la formația "That`s Right" (Sandu N. Ștefan și Radu Alexandrescu).

Publicitate

 Nosfe este, la rândul lui, cunoscut, mai ales pentru succesul înregistrat alături de Ruby, cu melodia "Condimente" (2016, realizată împreună cu echipa alcătuită din: Shift, What's Up, Bodea Costin și David Ciente.

 Muzica lui Nosfe este inspirată, dupa propria sa mărturie, din genul hip hop al celor de la B.U.G. Mafia, iar debutul lui are loc într-un studio italian - G19 Studio - unde înregistrează melodia "Felicita", împreună cu Ardas TT și B-Den.

 Faptul ca atât Mellina, cât și Nosfe sunt, pe lângă soliști foarte talentați, și producători, i-a ajutat, se pare, să apară pe piață cu noua lansare - "Ochii tăi" - care promite să devină un nou hit în muzica pop românească.

Comenteaza

RSS
Positive SSL