Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mariana Ionescu Căpitănescu, cântece pentru mamă | Colaj cu melodii de suflet

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,210 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgita interpretă de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu interpretează această superbă suită de melodii, dedicate mamei, melodii care arată respectul pe care o fiică îl arată părinților, dar în special mamei care i-a dat viață.

Suita de melodii beneficiază de un videoclip de excepție, scenele se desfășoară într-o grădină cu copaci, simbolul perenității. Dragostea de mamă și de părinți este cel mai nobil sentiment de care pot fi capabili copiii.

Alături de ea, o melodie din această suită este interpretată și de o altă îndrăgită artistă de muzică populară Steliana Sima, cele două artiste interpretând în duet o altă perlă de folclor românesc, dedicată mamei care se bucură atunci când își vede cele două fiice care îi țin calea atunci câd mama gârbovită de ani merege să ia apă de la fântână.

O altă melodie din această suită este dedicată zilei mamei, interpretată de îndrăgita interpretă de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu.

Melodia pune accentul pe bucuria imensă a mamei, devenită bunică, mama fiind aceea care întinerește atunci când fiica ei îi aduce ”răsadul” ei, adică nepoțelul pe care bunica îl așteaptă și pe care vrea să-l crească așa cum și-a crescut și fiica.

Suita de melodii interpretată de îndrăgita interpretă de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu este una cu mesaj, cântată în ritm lent, cu viorile și contrabasul care răsună respectând tonalitatea vocii îndrăgitei artiste.

Interpretele de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu și Steliana Sima sunt două voci de referință ale folclorului tradițional românesc din Oltenia, iar interpretarea lor le face să fie mereu în conștiința publicului.

Comenteaza

RSS
Positive SSL