Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Marian Vasilescu și Aurel Tămaș - De-oi muri, m-or pune-n groapă

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
131,863 Vizionari

Publicitate

Descriere

Marian Vasilescu s-a născut pe data de 26 august 1991 dintr-o mamă timișoreancă și un tată arab. Ulterior, a fost adoptat de familia Vasilescu din județul Mehedinți. În copilărie a suferit de pneumonie, fiind îngrijit de mătușa mamei sale, asistentă la spitalul unde era internat. Părinții nu au fost de acord cu pasiunea sa pentru muzică, îndrumându-l către un alt domeniu, unde, în opinia lor, posibilitățile financiare erau mult mai nuanțate, de exemplu contabilitatea, informatica și domeniul auto. Bunica sa însă, a crezut de la început în el și l-a susținut. S-a înscris la show-ul televizat

“Românii au talent” la vârsta de 20 de ani, intrând în echipa lui Smiley. Acest show a reprezentat pentru talentatul cântăreț o rampă de lansare.
Aurel Tămaș este o legendă a muzicii populare, având în spate ani mulți de spectacole, festivaluri, melodii lansate. S-a născut în Borșa, județul Cluj și a participat la Festivalul Cerbul de Aur în 1996. A condus orchestra “Nadaselul” și a participat alături de aceștia la concursuri naționale și internaționale, iar în paralel a activat ca și instrumentist al orchestrei “Rapsodia Someșană” din Cluj. A fost în turnee în: Italia, Statele Unite, Grecia, Germania, Franța, Austria și a colaborat cu cele mai cunoscute case de discuri.

Comenteaza

RSS
Positive SSL