Muzica populara - e-neatza.ro

Maria Cornescu - M-a cuprins dorul de mamă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
285,410 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Maria Cornescu ocupă un loc de cinste în muzica populară oltenească, cucerind inimile ascultătorilor prin versuri pline de sensibilitate și delicatețea vocii sale.

 De-a lungul activității artistice, solista colaborează cu Ansamblul “Nicolae Bălcescu”, Ansamblul “Rapsodia Română” din București, Radiodifuziunea Română și Electrecord.

 Interpreta susține concerte atât în țară, cât și în străinătate, împărtășind bogăția tradițiilor românești cu fanii din: Belgia, Germania, Olanda, Italia, Iugoslavia sau Bulgaria.

 Fiind o persoană creativă, Maria Cornescu transformă cântecele auzite de la lăutarii bătrâni în melodii adaptate lumii în care trăim.

 În cea mai mare parte a vieții sale de artist, Maria Cornescu a cântat în duet cu cel care i-a fost și partener de viață, Nelu Bălășoiu.

 Melodia “M-a cuprins dorul de mamă” se află încărcată pe canalul youtube “Liviu Costache”, inițiat în 2011 și dedicat muzicii folclorice românești din toate timpurile.

 Aici regăsiți și alți soliști îndrăgiți de la noi, cum ar fi: Ion Dolănescu, Constantin Enceanu, Maria Ciobanu, Ileana Ciuculete sau Elena Zamfira.

Comenteaza

RSS
Positive SSL