Muzica populara - e-neatza.ro

MARIA CIOBANU - Doar o mamă, poate şti

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Emisiuni TV Populară
97,155 Vizionari

Publicitate

Descriere

Solista de muzică populară Maria Ciobanu, a ajuns la 79 de ani după o carieră artistică de invidiat în privința longevității.
 O vedem în acest videoclip în care interpretează melodia “Doar o mama poate ști”.
Este un cântec închinat mamei, ființa care ne-a dat viață și  căreia trebuie să-i purtăm respect și iubire atât timp cât suntem pe această lume.
Maria  Ciobanu a avut o activitate artistică neîntreruptă timp de patruzeci și patru de ani ca solistă a Ansamblului Artistic “Ciocârlia”.E editat zeci de albume și sute de melodii, a susținut zeci de spectacole în țară și în străinătate.
A continuat să cânte chiar și după vârsta de 70 de ani deși probleme de sănătate au început să apară inevitabil.

Anul trecut a susținut trei concerte de adio.În total a avut șaizeci de ani de glorie în muzica populară românească.Această performanță se poate explica prin pasiunea cu care a cântat, cu care a iubit publicul care a răsplătit-o cu aprecieri și aplauze la fiecare spectacol.
De la sfârșitul anului trecut s-a stabilit în Los Angeles (Statele Unite ale Americii) la fiica ei,Camelia Ciobanu Filip, într-o zonă aproape de Oceanul Atlantic.
Clima de acolo îi priește artistei care a suferit de astm, iar în urmă cu câțiva ani a supraviețuit unui accident cerebral.

Comenteaza

RSS
Positive SSL