Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Margareta Pâslaru - Veronica

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
3,342 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Filmul muzical „Veronica” a fost regizat în 1972 de către Elisabeta Bostan. Cu o distribuție căreia nu-i poți rezista: o fetiță drăgălașă (Lulu Mihăescu) și numeroși actori celebri, producția cinematografică a fost îndrăgită în mod deosebit de copii și publicul tânăr.

 Un alt rol principal, Zâna cea Bună, a fost interpretat de cântăreața și actrița Margareta Pâslaru, iar melodia „Veronica” din coloana sonoră a filmului s-a bucurat un succes răsunător.

 Veronica este o fetiță care trăiește într-un cămin de copii. Când împlinește 5 ani, educatoarele vor să-i ofere în dar... o poveste magică. Fetița le ascultă cu mare atenție și, ușor, plutește spre o nouă lume în care se transformă în Veronica.

Zâna cea Bună îi dăruiește o traistă fermecată care-i poate îndeplini orice dorință. Ca unice condiții: să fie cuminte, darnică și prietenoasă cu cei din jur.

 La început, Veronica este atentă să nu greșească, însă după un timp uită promisiunea făcută, hotărând să păstreze traista doar pentru ea. Prin dovada ei de egoism, Veronica rămâne fără cadoul fermecat. Hotărâtă să-și recupereze trăistuța, Veronica pornește în lumea basmelor pășind în pădurea fermecată. 

 Fetița trece prin multe încercări, iar animalele pe care le întâlnește dau dovadă de răutate, șiretenie și minciună. Totuși, reușește să învețe lucruri importante despre prietenia adevărată, bunătate, empatie și curaj. Ajutată de câțiva prieteni noi, ea se va întoarce acasă printre colegi mai generoasă, o "fată bună și frumoasă".

Comenteaza

RSS
Positive SSL