Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Margareta Clipa - Tot zice vecina mea - VIDEO

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
6,564 Vizionari

Publicitate

Descriere

Noul videoclip al Margaretei Clipa a fost filmat într-un peisaj de basm. Aceasta a fost acompaniată de celebra Orchestră “Lăutarii” din Chișinău, condusă de dirijorul Nicolae Botgros. Muzica îi aparține lui Alexandru Havriliuc, iar textul îi aparține artistei.
Numele Margaretei Clipa este un nume predestinat unui artist. Născută în Bucovina pe data de 19 octombrie 1958, talentata cântăreață de muzică populară și-a descoperit calitățile vocale încă de mică. A început cântand prin sat, la nunți, la șezători, la serbările de sfârșit de an școlar. În anul 1977 a câștigat premiul I la Festivalul “Cântarea României”. Tot în acea perioadă a avut loc și prima apariție pe scenă a

Margaretei, la Casa de Cultură din Rădăuți. Imediat după obținerea premiului a fost angajată a Ansamblului “Ciprian Porumbescu” din Suceava. Aici a avut ocazia de a-i cunoaște pe dirijorul George Sîrbu și pe Alexandru Havriliuc. Cu cel din urmă încă mai colaborează. Repertoriul interpretei cuprinde cântece de dor, bătrânești, cântece de joc, de dragoste, de nuntă. Primul album al artistei s-a numit “Mult mi-i drag unde trăiesc” și a fost lansat în anul 1985, în colaborare cu casa de discuri Electrecord. După acesta au mai urmat alte 9 albume care s-au bucurat de un succes enorm: “Vreau să cânt și să iubesc!”, “Doamne-ajută cui iubește!”, “Pentru joc și voie bună” etc.

Comenteaza

RSS
Positive SSL