Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Marele adevăr pe care l-a spus Ceauşescu înainte de a fi asasinat

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse Interesant
6,892 Vizionari

Publicitate

Descriere

 În toamna anului 1989, serviciile secrete KGB din fosta URSS puneau la cale o strategie de înlăturare de la putere a dictatorului Nicolae Ceauşescu, președintele Republicii Socialiste România, care a refuzat să se supună politicii Moscovei.
 Lovitura de stat prevedea înlocuirea regimului comunist cu o putere formată din oameni care recunoșteau supremația URSS, astfel încât România urma să devină o țară supusă, la fel cum erau celelalte din fostul bloc socialist.
 Serviciul de securitate al statului român avea informații despre această tentativă, iar pe 23 decembrie 1989, la un miting organizat în centru Capitalei, la sediul fostului Comitet Central al Partidului Comunist Român, Ceaușescu a luat cuvântul și a menționat acest lucru.

 Fostul dictator a dezvăluit faptul că mai multe servicii secrete de spionaj și anumite structuri capitaliste vor să destabilizeze România, să o dezbine,astfel încât poporul român să-și piardă independența și să devină un popor de sclavi.
 Chiar dacă nu a dat amănunte despre ceea ce știa, Nicolae Ceaușescu a spus un mare adevăr înainte de a fi executat.
 La această tenativă de lovitură de stat se pare că s-au implicat și serviciile secrete din Ungaria.
 În focurile Revoluției din Decembrie 1989, mulți demonstranți au murit după ce au fost împușcați în ceafă sau în cap, o metodă binecunoscută de operare a spionilor din fosta URSS.

Comenteaza

RSS
Positive SSL