Muzica populara - e-neatza.ro

Marcel Pavel - Frumoasa mea (Videoclip)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
275,600 Vizionari

Publicitate

Descriere

Marcel Pavel este incontestabil un interpret cu o voce de aur în muzica românească, însă cariera sa ca solist a început mai târziu dintr-un simplu motiv: a cântat înainte ca instrumentist într-o formație pop-rock.
Trupa gen “cover”care avea un repertoriu diversificat, mai ales din muzica internațíonală, se intitula System, iar Marcel era percuționist (tobar).
Cu toate acestea el acompania soliștii și cu vocea.Cunoștea bine toate versurile pieselor pe care le interpretau, astfel încât putea oricând  să devină un cântăreț remarcabil.
Acest lucru s-a întâmplat în anul 2000 pe scena Festivalului de muzică ușoară românească de la Mamaia.


Marcel Pavel și-a pus în valoare calitățile vocale și a interpretat melodia “Frumoasa mea” (compozitor și  textier  Ovidiu Komornyik) cu care a câștigat un premiu la secțiunea “Creație” și s-a facut remarcat în lumea muzicii din România.
Membrii juriului i-au apreciat vocea bine lucrată,rezonantă, care merita să fie  evidențiată la adevărata  sa valoare și astfel, a început ascensiunea lui Marcel Pavel în rolul de solist.
La scurt timp însă, au apărut protestele unor cântăreți care activează în diverse localuri publice dar și ale unor lăutari care susțineau faptul că melodia a fost  plagiată după un cântec compus de un anume muzicant.
“Frumoasa mea” rămâne melodia lui Marcel Pavel și a lui Ovidiu Komornyik, realizată și înregistrată cu drepturi de autor, pe care nimeni nu le-a contestat oficial până acum!

Comenteaza

RSS
Positive SSL