Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Marcel Pavel – Unde eşti?

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
1,030 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Faimosul şi îndrăgitul cântăreţ de muzică uşoară Marcel Pavel, interpretează superb piesa “Unde eşti?”, o melodie în care cu siguranţă se vor regăsi toţi burlacii şi barbaţii ce au trecut prin dureroase şi inevitabile desparţiri.

 Primul eveniment marcant din cariera sa a fost participarea la Eurovision în anul 2002, alături de celebra Monica Anghel, cu piesa “Tell me why”, cei doi reuşind să poziţioneze România pe locul 9 în concurs.

 S-a născut pe data de 4 decembrie 1959 în judeţul Galaţi, făcând parte dintr-o familie de muzicieni, tatăl violonist, fraţii instrumentişti. A început să-şi descopere pasiunea pentru muzică de la vârsta de 3 ani, bătând la tobe. Trei ani mai târziu, Marcel Pavel avea sa înceapă studiile muzicale la violoncel şi pian. În liceu a studiat percuţia şi iubea stilurile rock şi jazz-rock.

Publicitate

 A absolvit Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti. Melodia cu care s-a lansat în anul 2002 a fost “Frumoasa mea”, un hit ce încă trezeşte emoţii puternice şi una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste, preferata îndrăgostiţilor. Volumul mare de vânzări (peste 250 000 de exemplare) al albumului i-a adus lui Marcel “Discul de platină”.

 Cât despre viaţa personală a artistului, sunt numai cuvinte de laudă. Are o frumoasă soţie, Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină, ce i-a dăruit 3 copii: Sasha, Richard şi Ioana Iuvenalia. Ambii băieţi ai artistului îşi doresc să îi calce pe urme tatălui lor.

Publicitate

Comenteaza

RSS
Positive SSL