Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mândru că sunt ROMÂN! Melodia DESPACITO realizată de violonista Cristina Kiseleff

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
5,719 Vizionari

Publicitate

Descriere

 DESPACITO – Luis Fonsi feat Daddy Yankee cu coloana sonoră realizată de violonista Cristina Kiseleff.Este un videoclip frumos, filmat pe Litoralul românesc la țărmul Mării Negre care a o rezonanță foarte plăcută datorită acestui instrument în varianta electronizată.

 Cristina Kiseleff are 33 de ani și a studiat vioara de mică, de la vârsta de 9 ani.La 10 ani a obținut premiul al treilea pentru interpretare la concursul “George Georgescu” din Tulcea.A continuat studiile la Liceul de Artă din această localitate dar și în București, la Liceul de Muzică “George Enescu” .

 Ca instrumentistă a colaborat cu mulți artiști, soliști și orchestre, a înregistrat albume și a participat la numeroase festivaluri în România dar și în străinătate.

 Unul dintre acesta a fost festivalul din Belgia din anul 2000, iar în 2002 a facut parte din grupul de instrumentiști care au reprezentat țara noastră în Suedia la un curs de pregătire.

 Cristina a realizat un cover reușit la vioară electrică în anul 2014 după piesa Shy Guy (Diana King).Videoclipul  respective a fost postat pe internet și chiar distribuit pe mai multe canale de televiziune din străinătate,  având un mare succes.

 Tânăra și talentata violonistă a participat la concursul “Românii au talent” unde și-a dovedit virtuozitatea, uimind juriul, spectatorii și milioane de telespectatori.

Comenteaza

RSS
Positive SSL