Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Magicianul din ghetou a uimit pe toată lumea la America's Got Talent

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Emisiuni TV
2,502 Vizionari

Publicitate

Descriere

Un tânăr magician de culoare care a participat la emisiunea-concurs “America’s Got Talent” a uimit juriul și publicul cu numărul său de magie.Telespectatorii și internauții au vizionat în număr record acest videoclip.
Magicianul și-a luat un nume de scenă pe care l-a adaptat după cel al celebrului maestru magician de origine maghiară, Harry Houdini.
Dar Smoothini mai are o semnificație deoarece în limba engleză, “smooth” înseamnă silențios sau discret.
Tănărul mărturisește că a fost înrolat în Marina Americană dar a devenit magician și își câștigă existența pezentând numerele sale într-un bar.

Majoritatea iluzioniștilor și chiar magicienii exprimentați folosesc ca vestimantație o haină cu mâneci lungi pentru a palma mai ușor diverse obiecte și a le ascunde sub manșete.
Acest tânăr poartă doar un tricou cu mâneci scurte, ținută care exclude posibilitatea folosirii acestei tehnici.
Smoothini pune pe masa juraților o solniță cu puțină sare.Scoate un pachet de cărți de joc pe care le jonglează și le face să dispară după ce le prinde din aer și le pune într-o șapcă.
Ia sarea din solniță, o toarnă în pumn și deodată sarea dispare dar tânărul o regăsește în aer și o prinde în cealaltă mână.Toți sunt încântați și uluiți de ceea ce văd.
Cel mai interesant moment este atunci când magicianul îi dă unei doamne din juriu, o minge mica din burete și o roagă să țină obiectul în palma stângă, cu pumnul strâns.La fel procedează și el cu o altă minge și în câteva secunde, îi transferă juratei mingea din plama lui în palma ei, pe o cale invizibilă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL