Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mădălina Manole - Când dansez cu tine

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
33,868 Vizionari

Publicitate

Descriere

Mădălina Manole este o solistă și compozitoare de muzică ușoară românească, care se lansează cu binecunoscuta melodie "Fată dragă" (1991), compusă de Șerban Georgescu. Succesul comercial înregistrat de acest cântec este notat și în revista americană Bilboard.

"Când dansez cu tine" este lansată în 1991, pe versurile compozitorului Aurel Felea, apărând, ulterior, pe cel de-al doilea album al artistei de muzică pop, intitulat "Ei, și ce?" (1993), sub egida aceleiași companii de înregistrări Electrecord. Pe același album, se regăsesc și alte melodii nemuritoare ale Mădălinei, cum ar fi: "Să nu mă minți", "Ei, și ce?", "Te-am văzut, mi-ai plăcut" sau "Vreau să te uit".

Melodia este antrenantă, însă într-un ritm duios, atât de specific stilului Mădălinei Manole, recunoscută de public și după formula "fata cu părul de foc".

Versurile punctează "vraja" resimțită de fata/femeia aflată sub imperiul dragostei, pe care o trăiește și o exprimă prin tot acest amestec artistic muzică - dans: "Ce bine e, ce bine e, când dansez cu tine/Ce bine e, ce bine e, sunt ca într-o vrajă/Din ea nu aș mai vrea să mă trezesc nicicând."

Comenteaza

RSS
Positive SSL