Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Liliana Sorici - Mă iubește soacra mea

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
80,697 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Liliana Sorici este o solistă de muzică populară și de petrecere, originară din Călărași, pe care o puteți urmări în videoclipul de mai sus într-un duet alături de soțul său, Alexandru Leahu.

 Ambii se declară pasionați de folclorul românesc și activează ca soliști în cadrul formației “Stil Band”, alcătuită din 7 membri ce interpretează la: clape, saxofon, chitară electrică, vioară, acordeon și tobă.

 Repertoriul formației acoperă domenii muzicale variate: populară, etno, estradă moldovenească, românească și rusă, chiar și muzica internațională.

 Sandu și Liliana formează un cuplu reușit atât în viața de familie, cât și pe scenă, unde colaborează foarte bine, dovadă fiind aprecierea fanilor. 

 Ca meserie, Liliana Sorici este coafeză, iar, în timpul liber, cei doi cântă live la nunți și petreceri. Însă drumul lor nu se oprește aici, deoarece artista visează să cânte pe scene tot mai mari. 

 Videoclipul melodiei “Mă iubește soacra mea” se află încărcat pe canalul youtube “Sandu Leahu”, inițiat în 2008 și dedicat activității artistice ale cuplului Liliana Sorici și Alexandru Leahu, alături de formația “Stil Band”.

 Alte melodii de-ale Lilianei Sorici pe care le puteți asculta pe acest canal sunt: “Hai lume și iar lume” (2016), “Bărbatul vieții mele”, “Un vis în doi” (interpretat în duet cu Alexandru Leahu), “Te visez mereu” sau “Copiii mei”.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL