Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Luciana Văduva - O mamă îți dă de toate

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
135,946 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Luciana Văduva este o celebră interpretă de muzică populară românească, reprezentativă pentru zona Olteniei, fiind născută în Oșica de Jos.

 S-a remarcat ca solistă în 1982, când participă la concursul folcloric “Spicul de Aur”.

 În 2017, într-o emisiune dedicată folclorului, Luciana Văduva mărturisește că a fost foarte afectată de moartea mamei sale, dorind la un moment dat chiar să renunțe la cântat.

 Legătura profundă cu ființa care i-a dat viață este exprimată în mai multe cântece din repertoriul său, dintre care amintim: “Măiculița mea cea bună”, “S-a dus măicuța la stele” sau “O mamă îți dă de toate”.

 Interpreta alege să-și termine studiile de specialitate și să-și cizeleze calitățile vocale în cadrul Facultății de Muzică de la Universitatea București.

 Luciana Văduva este cunoscută atât prin intermediul numeroaselor apariții televizate (în special la posturile naționale), cât și prin interpretările din concerte sau evenimente, unde cântă mereu cu mult drag de oameni.

 Videoclipul melodiei “O mamă îți dă de toate” se află încărcat pe canalul youtube “Favorit TV Romania”, inițiat în 2014 și dedicat edițiilor de folclor difuzate pe acest canal de televiziune.

 Pe același canal, veți avea plăcerea să descoperiți și alte nume celebre ale cântecului folcloric românesc, cum ar fi: Robert Târnăveanu, Marius Brutaru, Loredana Streche sau Geta Postolache.

Comenteaza

RSS
Positive SSL