Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Luciana Văduva - Lasă lacrima să curgă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
24,088 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Luciana Văduva este o solistă de muzică populară din Oltenia care s-a făcut remarcată în anul 1982, la concursul de interpretare “Spicul de Aur”.

 Invitată recent într-o emisiunea moderată de Corina Dănilă, la postul național de televiziune, Luciana Văduva a mărturisit că s-a gândit să renunțe la muzică atunci când a pierdut-o pe mama ei.

 Firea sa extrem de sensibilă și dragostea pentru frumos ne arată ce artistă completă este Luciana Văduva și cum reușește să încânte sufletul publicului prin talentul său.

 Solista s-a desăvârșit atât prin multiplele concerte pe care le-a susținut, cât și prin studiile pe care le-a finalizat în cadrul Facultății de Muzică de la Universitatea din București.

 Din discografia sa de succes, sunt de amintit următoarele titluri care au consacrat-o: “O mamă îți dă de toate”, “Niciodată n-am știut”, “Neicuță, mi-e drag de tine” sau “Când ai copilași la masă”.

 Videoclipul melodiei “Lasă lacrima să curgă” apare încărcat pe canalul youtube “GS Music Official”, inițiat în 2011. Aici găsiți pagina oficială a casei de discuri ce același nume, unde cei mai cunoscuți soliști de folclor din Oltenia își lansează cântecele.

 Dintre aceștia din urmă, se remarcă îndeosebi: Niculina Stoican, Olguța Berbec, Nina Predescu, Vasile Ciobanu, Cornel Cojocaru sau Constantin Lătărețu.

Comenteaza

RSS
Positive SSL