Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Luciana Văduva - Doamne, cât se zbate o mamă

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
19,358 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Luciana Văduva este o celebră interpretă de muzică populară românească, reprezentativă pentru zona Olteniei, fiind născută în Oșica de Jos

S-a remarcat ca solistă în 1982, când participă la concursul folcloric “Spicul de Aur". 

În 2017, într-o emisiune dedicată folclorului, Luciana Văduva mărturisește că a fost foarte afectată de moartea mamei sale, dorind la un moment dat chiar să renunțe la cântat. 

Legătura profundă cu ființa care i-a dat viață este exprimată în mai multe cântece din repertoriul său, dintre care amintim: “Măiculița mea cea bună”, “S-a dus măicuța la stele” sau “O mamă îți dă de toate”.

 

 Interpreta alege să-și termine studiile de specialitate și să-și cizeleze calitățile vocale în cadrul Facultății de Muzică de la Universitatea București.

 Videoclipul melodiei Doamne, cât se zbate o mamă se află încărcat pe canalul youtube “GSMusic Muzica ta e la noi!”, inițiat în 2013 și dedicat promovării muzicii populare din Oltenia.

 Pe același canal, veți avea plăcerea să descoperiți și alți soliști olteni apreciați: Sanda Argint, Cristian Bănățeanu, Camelia Balmău, Petrică Sîrbu sau Ionela Ruican.

Comenteaza

RSS
Positive SSL