Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Loredana – Şatră în asfinţit

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
591 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cu toţii am stat cu ochii aţintiţi în faţa televizoarelor, aşteptând noile episoade ale telenovelei “Inimă de ţigan” şi înveselindu-ne serile banale cu celebrul cuplu State şi Făclărica. Însă, pentru cei care încă nu ştiu, melodia de generic a telenovelei se numeşte “Şatră în asfinţit” şi este interpretată de frumoasa Loredana. Tot ea s-a ocupat şi de melodia de final, “Zăpada palmei tale”. Cântăreaţa are de asemenea un rol în pelicula produsă de MediaPro Pictures: ţiganca pasionala, Rodia, cu un spirit liber, miloasă şi cu o viaţă complicată.

 “Inimă de ţigan” este o poveste a realităţii minorităţilor şi este prima telenovelă de la noi a cărei producţie se bazează pe realitatea imediată.

 Prezintă povestea a doi tineri, Irina şi Codruţ, ce au crescut în lumi total diferite, Irina provenind dintr-o familie selectă, pe când Codruţ dintr-o şatră de ţigani. Cei doi sunt dispuşi să îşi lase totul în urmă, chiar şi familiile, pentru a forma un cuplu stabil, bazat pe iubire şi înţelegere. Din păcate, lucrurile iau mai multe întorsături neaşteptate, atunci când în viaţa lui Codruţ apare Roza, o altă fată ce i-a fost predestinată, iar tatăl Irinei se opune vehement relaţiei celor doi.

 Investiţiile în producţia telenovelei s-au ridicat la sume uriaşe, actorii beneficiind de peste 300 de costume şi bijuterii. Aici se mai adaugă şi muzica şi decorurile pictate manual.

Comenteaza

RSS
Positive SSL