Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Liviu Varciu - Ce dor, ce chin, ce jale

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Emisiuni TV Diverse
228,844 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Actorul și cântărețul Liviu Vârciu a interpretat la ” Revelionul Starurilor 2017” o melodie lăutărească, „Ce dor, ce chin, ce jale” cu care a avut un mare succes.

 Acest cântec este binecunoscut în lumea muzicii de petrecere, în interpretarea unor soliști consacrați: Tudor Gheorghe, Ion Ghițulescu sau Nelu Greblă.

 Liviu Vârciu s-a născut la Constanța, la 17 martie 1981, iar la începutul carierei sale artistice a înființat împreună cu prietenul său Aurelian Ciocan, trupa L.A (inițiale care provin de la prenumele lor).

 A cântat în această formulă din 1998 până în 2002, diferite genuri muzicale, de la pop și hip-hop până la muzică lăutărească.

 Din anul 2005 a devenit actor și ulterior, prezentator de emisiuni de divertisment, la diferite posturi TV.A fost distribuit în diferite roluri în mai multe producții de televiziune:  "Secretul Mariei ", "Fast food", "Scene de căsnicie" cele trei seriale fiind realizate pentru postul Antena 1.

 A mai jucat si in serialul "Chiquitas" difuzat la Kanal D, după care a primit o ofertă de la Pro TV, unde a jucat în "State de Romania".

 În afara carierei muzicale și a celei actoricești, Liviu Vârciu a intrat și în rolul de prezentator, realizand mai multe emisiuni la televiziune.Una dintre acestea a fost "Masculin x Feminin" împreună cu Cristina Cioran.

Comenteaza

RSS
Positive SSL