Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

LIVIA POP & formaţia - Un trandafir creşte la fereastra mea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
8,938 Vizionari

Publicitate

Descriere

"Un trandafir creşte la fereastra mea" este una dintre melodiile reprezentative din folclorul machedonesc. Piesa are 2.160.407 vizionări pe  canalul  de  youtube. Pe canalul său, Livia Pop se bucură deja de 8.703 abonați.

Videoclipul este unul plin de veselie şi înfățișează o petrecere de nuntă. Lumea este fericită şi se distrează pe versurile frumoasei cântăreţe şi ale formației sale.

Comentariile fanilor despre frumoasa cântăreață sunt unele de laudă: "Ești cea mai frumoasă cântăreață și ai o voce minunată" ; "Wow! Te urmăresc pe Instagram și pe Facebook, dar nu mă așteptam să ai o voce așa frumoasă!";  "Ești foarte talentată, succes în continuare!" ;  "Livia, ești superbă din toate punctele de vedere!"

Alte piese de succes ale cântăreţei sunt: "Omule, hai şi petrece", "Drumul vieţii nu îl știm", "Dac-aş ţine tinereţea". Livia Pop s-a născut pe 8 mai 1987, în Baia Mare. Dintotdeauna a fost fascinată de muzică, motiv pentru care a decis să urmeze cursurile Liceului de Artă din Baia Mare, secţia Canto clasic.

Livia a urmat apoi Şcoala Populară de Arte-Liviu Borlan, secția Canto popular.  În prezent, este studentă la "Academia de Muzică Gheorghe Dima" din Cluj Napoca. A câştigat premiul I -"Festivalul Internațional al cântecului şi dansului din Ţara Chioarului, și premiul special "Radio România" - Festivalul Național "Alina-te, dor, Alina".

Motto-ul frumoasei cântăreţe este “Muzica este graiul sufletului. Aceasta este convingerea cu care încep și pe care vreau să v-o împărtăşesc vouă, celor dornici să mă cunoaşteţi.”

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL