Muzica populara - e-neatza.ro

Lissa - In My City

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
2,577 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Monica Merișan (cu numele de scenă - Lissa) este cunoscută, pe scena de showbiz din România, ca actriță într-un rol principal (al Ralucăi), din filmul de televiziune "Poveste de cartier" (2008) și participantă la concursul "Vocea României", unde face show cu interpretarea melodiei "Iartă", a Mihaelei Runceanu.

 În filmul amintit mai sus - "Poveste de cartier" (varianta autohtonă a celebrului "West Side Story") - Monica Merișan cântă manele, alături de alți artiști de gen, de la noi: Sorinel Copilul de Aur și Jean de laCraiova.

 Melodia "In my city" marchează debutul Lissei, în muzica pop românească, anunțând o serie de mai multe cântece, care vor urma, în viitorul apropiat, după spusele tinerei artiste (30 de ani), originare din Cernavodă.

 Single-ul este compus de "Rompe Music", o echipă formată din artiștii: Valentin Tulica, Marian Gurenco și Cristea Ionuț Prodan.

 Videoclipul oficial de mai sus este lansat pe data de 5 mai, sub egida casei de discuri "Cat Music", pe al cărei canal youtube apare și este realizat de casa de producție "Călătorie Magică".

 Pe același canal youtube, menționat anterior - "Cat Music" - apar majoritatea numelor importante din muzica pop românească (Voltaj, Melina & Nosfe, Delia, Florin Răduță, Lidia Buble).

 Având în vedere popularitatea tot mai crescută a acestei case de discuri, în ultima perioadă, a devenit accesibil și propriul lor canal muzical de televiziune, cu transmisiuni live - Cat Music Live -, accesibil și în modul online.

Comenteaza

RSS
Positive SSL