Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lidia Buble x Jay Maly x Costi - La Luna (Official Video)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
1,826 Vizionari

Publicitate

Descriere

Artiști Lidia Buble, Jay Maly și Costi oferă o melodie deosebit de ritmată, în limba spaniolă, în stil latino. Luna este folosită în general de secole, de către poeții romantici, ca motiv poetic. Melodia este foarte bine realizsată, videoclipul este realizat excepțional atât din punct de vedere al concepției, cât și al liniei melodice. Logistica pentru acest videoclip este una impresionantă, iar rezultatul este excepțional. Videoclipul are cu siguranță publicul lui, fiindcă fanii producțiilor de tip telenovelă sunt și fani ai melodiilor spaniole în stilul videoclipului de față.

Prestația artiștilor Lidia Buble, Jay Maly și Costi în videoclipul La Luna încântă de la primul,la ultimul acord. Prim-planurile se succed cu repeziciune, efectele speciale sunt bine integrate, costumația artiștilor este una de excepție. Interpretarea în limba spaniolă este și ea excepțională. Se folosesc expresii cheie, luna, nebunia din dragoste, pasiunea, ceea ce oferă spectatorilor o desfășurare complexă, o înlănțuire spectaculoasă de sunete, lumini, imagini, acorduri muzicale.

Nu de multe ori s-a întâmplat ca un videoclip ca acela oferit de artiștii Lidia Buble, Jay Maly și Costi să aibă atâtea vizualizări după lansare. De peste două decenii, există o nișă de public, extrem de generoasă din punctul de vedere al categoriilor de vârstă care adoră muzica ușoară în limba spaniolă. Artiștii Lidia Buble, Jay Maly și Costi în videoclipul La Luna reușesc să ridice foarte mult ștacheta calității,m ceea ce face ca performanța lor să fie una greu de atins și mult mai greu de depășit.
Cu siguranță, melodia de față va face istorie.


Comenteaza

RSS
Positive SSL