Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Leonard Petcu - Dragoste ce ai de gând

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,038 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cântărețul de muzică populară Leonard Petcu este un artist din tânăra generație de interpreți care își trag rădăcinile din moștenirea vechilor generații deja consacrate. Melodia de față reprezintă cea mai nouă creație a îndrăgitului interpret, fiind una din registrul meditativ-filosofic al folclorului românesc.

Nu de puține ori, în folclorul românesc, în numeroase melodii, apare motivul filosofic al meditației, adică al interpretării situației existente, artistul nutrind speranța că se va găsi soluția la problemele apăsătoare, care-l preocupă.

Artistul popular Leonard Petcu se întreabă cât de complexă este dragostea și în ce direcții îl va purta aceasta, însă privește totul cu optimism, sentiment profund pe care îl transmite publicului.

Când asculți melodia de față ”Dragoste ce ai de gând?”, a interpretului de muzică populară Leonard Petcu, parcă te transpui ca spectator, povestea actuală fiind povestea unui om care demosntrează că, oricât de greu ar fie, trăiești cu speranța. Jocul de scenă, tonalitatea vocii contribuie la redarea eficientă a mesajului cu o intensitate nemaivăzută, de parcă ți-ai dori să trăiești povestea cântată și mai departe de durata obișnuită a unui cântec popular.

Videoclipul este excelent realizat, fundalul sonor este excepțional. Artistul, prin gesturi, încearcă să arate privitorului starea sa de spirit, încearcă să stabilească o conexiune cu acesta, prin intermediul cântecului.

O constantă a acestei melodii o reprezintă mesajul de speranță, iar cântărețul de muzică populară Leonard Petcu demonstrează că tinerețea lui este compatibilă cu marea perfomanță artistică, fapt care îl face demn de moștenirea înaintașilor săi în sfera folclorului și muzicii populare româneși.

Comenteaza

RSS
Positive SSL