Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Leo Rojas - El Condor Pasa

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
140,651 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Instrumentistul ecuadorian Leo Rojas (pe numele său real, Juan Leonardo Santillia Rojas) a devenit cunoscut când a lansat piesa “El Condor Pasa” (Trecea condorul).

 Până să ajungă în acest moment al vieții, Rojas a trecut prin perioade mai grele, iar povestea sa este foarte interesantă.

 S-a născut la 18 octombrie 1984 în Ecuador și când avea numai 16 ani a decis să plece singur în Spania pentru a încerca să-și facă un rost în viață, într-o țară europeană cu o economie mai bine dezvoltată.

  A trăit câțiva ani cântând pe străzi și în piețele publice, alături de alți instrumentiști sud-americani.A emigrat la Berlin, unde a cunoscut o tânără de origine poloneză, cu care s-a însurat.

 În anul 2011 în Germania era în top emisiunea-concurs “Das Supertalent” la care puteau participa artiști amatori și persoane care doreau să-și verifice aptitudinile în fața unui juriu și a telespectatorilor.

 Leo Rojas a interpretat melodia “El Condor Pasa” la nai și la alte instrumente de suflat tradiționale din Ecuador.A avut un mare  succes și s-a calificat în semifinale.

 În decembrie 2011 a participat la faza finală și a interpretat hit-ul “The Lonely Shepherd” (Păstorul singuratic) compus în 1977 de James Last.

 A câștigat concursul și premiul emisiunii, iar banii i-a investit pentru lansarea primului său album, “Spirit Of The Hawk” din anul 2012.

Comenteaza

RSS
Positive SSL