Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lena Miclaus - Vreau iubire nu multi bani - Colaj Etno

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
19,140 Vizionari

Publicitate

Descriere

O voce feminina din Ardeal este Lena Miclăuș, voce plină de căldură, armonioasă, cu unduiri, ritmuri sau tărăgănate specifice zonei. Lena a cucerit publicul din Ardeal, dar și românii din toată țara, atât prin vocea și talentul său înnăscut, cât și prin atitudinea ei pozitivă și frumusețea de zână blondă cu surâs însorit. S-a născut în Deva unde a și urmat școala și s-a stabilit alături e soțul ei, alături de care împarte nu doar viața ci și scena și pasiunea pentru muzica populară. Septimiu Marișca este instrumentist, cântând la saxofon sopran. Septimiu o acompaniază și o completează frumos pe soția sa, alcătuind un cuplu deosebit de talentat și de plin de dăruire tezaurului folcloric românesc. Împreună, au un băiețel, pe nume Luca Ionuț, care sperăm să preia talentul mamei și tatei.

Publicitate

Lena, a făcut cunoștință cu scena, undeva în școala generală, unde a fost aleasă datorită talentului său și a prezenței scenice, să participe la toate spectacolele și evenimentele școlii. Talentul, spune Lena, l-ar fi moștenit  de la tatăl ei, care a cântat la taragot. Deși tatăl ei nu a fost de acord ca ea să se dedice muzicii populare și să devină solistă, acum este mândru de felul în care fiica sa poartă tradițiile.

Lena are mai multe albume, melodii și colaborări, printre cele mai importante fiind alături de Ghiță Munteanu. De curând însă, a lansat un colaj de melodii deosebit de sensibilă „Vreau iubire nu mulți bani”, pe care o recomandăm cu drag tuturor iubitorilor de folclor autentic.

Publicitate

Comenteaza

RSS
Positive SSL