Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lena Miclăuș și Alex de la Orăștie - M-am trezit la tine-n brațe

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
27,685 Vizionari

Publicitate

Descriere

“M-am trezit la tine-n brațe”, o melodie care ar trebui să vă ajungă instant la suflet și să vă trezească dorința de a dansa pe această piesă superbă.
Cântată de doi artiști consacrați, se bucură de un număr foarte mare de vizualizări (aproape 300.000) pe Youtube, fiind postată pe contul Music Mondo Romania. Alex de la Orăștie (Moceanu Alexandru) provine din satul Pricaz, foarte aproape de municipiul Orăștie. S-a născut pe 14 februarie 1988. Este de etnie romă și nu se sfiește să recunoască acest lucru, contribuind la creșterea celor 4 frați ai săi. Deși este

Publicitate

foarte cunoscut, Alex este un om modest, vesel, care și-a urmat visul. La 14 ani a cântat prima oară la un botez, iar după 4 ani a început cariera sa. L-a contactat pe Florin Pește și i-a cântat la telefon. Acesta l-a chemat în studio, unde a înregistrat câteva piese, cu care a ajuns direct în topuri în anul 2008: “Tu mi-ai spus, mândruță dragă”, “Sunt bărbat cu pălărie”, “Trece șirul anilor”, “Om cinstit e tata” etc.
Lena Miclăuș, colega de scenă a lui Alex, este o artistă foarte talentată și solicitată, iar soțul său o acompaniază și o susține la fiecare eveniment la care participă.

Publicitate

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL