Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lavinia Furtuna - Tinerete stai cu mine

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,836 Vizionari

Publicitate

Descriere

”Tinerețe stai cu mine ” este melodia reprezentativă din repertoriul îndrăgitei interprete de muzică populară Lavinia Furtună. Interpreta de muzică populară Lavinia Furtună cântă o melodie în care exprimă dorința de a fi mereu tânără, invocând tinerețea, precum o prietenă pe care vrea să o păstreze lângă ea, creând un dialog imaginar muzical cu bătrânețea, opusul tinereții.

Versurile, ritmul, imaginea, jocul de scenă al îndrăgitei interprete de muzică populară Lavinia Furtună reprezintă ingredientele unei melodii de succes, o melodie care poate fi ascultată în orice context, mai ales la petreceri.

Folclorul este o stare de spirit, înțelegerea lui este de multe ori mai ușoară decât interpretarea. Se spune că nu artiștii își aleg melodiile ci melodiile îi aleg pe artiști. Folclorul este un tezaur care se moștenește și se reinventează din generație în generație.

Interpreta de muzică populară Lavinia Furtună știe să transmită mesajul cu claritate și talent deosebit, arătând că deși este tânără, din punct de vedere artistic, interpretativ este o artistă matură, consacrată care demonstrează că a preluat moștenirea primită și știe să o cultive și să o transmită generațiilor viitoare.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Lavinia Furtună dovedește, la fiecare melodie interpretată că elanul său tineresc poate face minuni, folclorul românesc promovând nu doar tradiția și vârstele înaintate, ci și tumultul tinereții, forța vulcanică a creației din anii cei mai frumoși ai vieții.

Lavinia Furtună invită în această melodie la joc și voie bună. Melodia poate să fie ascultată la petreceri, acasă, la restaurant, la petreceri în aer liber.

Comenteaza

RSS
Positive SSL