Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lavinia Furtuna - Cine olteanca iubeste

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,744 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpreta de muzică populară Lavinia Furtună face parte din tânăra generație de intrepreți de muzică populară, care demonstrează că tinerețea și experiența în folclor fac casă bună.

Melodia de față, ”Cine olteanca iubește” este o melodie de joc și voie bună care reprezintă o adevărată marcă înregistrată a îndrăgitei interprete de muzică populară Lavinia Furtună. Artista Lavinia Furtună laudă calitățile oltencelor cunoscute ca fiind pasionale, iubitoare dar și răzbunătoare. Melodia este interpretată impecabil și transmite mesajul unei cunoscătoare a veșnicului spirit oltenesc.

Olteanca, ”femeia diavol” este o ființă aparte în mentalul folcloric românesc. Melodia artistei Lavinia Furtună este una veselă, pe alocuri satirică și hazlie și de aceea merită să fie ascultată. Melodia nu ar trebui să lipsească din playlist-ul oricărui iubitor de folclor care se pregătește să organizeze o petrecere.


Interpreta de muzică populară Lavinia Furtună s-a remarcat, de fiecare dată, ca o interpretă ajunsă la deplna maturitatea artistică, aflată în plină dezvoltare a carierei sale muzicale care și-a format o categorie aparte de public. Orchestra, vocea, imaginea fac din acest videoclip o opțiune deosebită pentru a fi ascultată,vizionată la o petrecere la care să domnească voia bună.

Interpreta de muzică populară Lavinia Furtună a reușit să cânte o melodie deosebită, cu un ritm, cu o dezinvoltură de invidiat, fiind foarte iubită de publicul de toate vârstele.

Comenteaza

RSS
Positive SSL