Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lavinia Furtuna - Capul casei e barbatul

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,406 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgita interpretă de muzică populară Lavinia Furtună interpretează o melodie ritmată, veselă despre bărbatul care, teoretic este capul familiei, dar gâtul este femeia. Reluând într-o variantă veselă, populară, ideea împărțirii sarcinilor între bărbat și femeie, Lavinia Furtună arată că femeia este ”dată dracului”, de la femeie plecând scânteia. Femeia este aceea care știe să țină armonia și să direcționeze etapele existenței succesului în casă.

Când cauți dragostea adevărată, nici femeia nici bărbatul nu pot unul fără altul, spune Lavinia Furtună, aceasta promovând ideea armoniei dintre bărbat și femeie ca pe o rețetă de succes.

Melodia insistă pe ideea că femeia este invidiată pentru că ”are trei coaste de drac”, expresia populară pentru o femeie pe care satul o judecă după aparențe, neputând să-i perceapă perfomanțele intelectuale.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Lavinia Furtună face un joc de scenă deosebit care invită la joc și voie bună. Melodia poate să fie ascultată la petreceri, acasă, la restaurant, la petreceri în aer liber.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Lavinia Furtună dovedește, la fiecare melodie interpretată că elanul său tineresc poate face minuni, folclorul românesc promovând nu doar tradiția și vârstele înaintate, ci și năvalnicele valuri ale tinereții.

De fiecare dată, când este ascultată, această melodie degajă o poftă de viață, răspândește veselie și oferă mesaje profunde care pot fi înțelese de cei care își propun să înțeleagă lumea satului. Îndrăgita interpretă de muzică populară Lavinia Furtună este o voce de aur, impetuoasă, dezinvoltă care dovedește, la fiecare melodie interpretată, că tânăra generație poate oricând să se impună în fața publicului.

Comenteaza

RSS
Positive SSL