Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lavinia Furtuna - Au ramas doar amintiri

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
10,829 Vizionari

Publicitate

Descriere

Nu poate să nu ne umple sufletul de bucurie reapariţia muzicii populare, a unei piese noi din partea Laviniei Furtună"Au rămas doar amintiri", lansată în anul 2017. Piesa este inclusă pe albumul din acelaşi an, intitulat"Cine olteanca iubeşte", orchestrat de Maestrul Marian Alexandru.
Comentariile lăsate de ascultători sunt numai pozitive.
Cântăreaţa este felicitată pentru vocea de aur, promovarea folclorului românesc, dar şi talentului său nu în ultimul rând. Este denumită de către un ascultător "o furtună a muzicii populare româneşti", cu super voce, super versuri şi un super acompaniament muzical. Piesa a primit de la lansare şi până acum 221,496 de vizualizări pe youtube.
Piesa "Au rămas doar amintiri"ajunge repede la inima ascultătorilor.

Este o piesă emoţionantă, de dragoste, care vorbeşte despre jurăminte uitate, despre fiorii de emoţie care şi ei au dispărut, şi nu în ultimul rând despre o părere de rău că vorbele de dragoste şi jurămintele au fost date uitării.
Frumoasa cântăreaţa s a născut în data de 17 aprilie 1985, în oraşul Balş, judeţul Olt, într o familie de oameni simpli. Pasiunea sa pentru muzică a început încă de vârste fragede, a activat la numeroase concursuri şi ansambluri folclorice din zona din care provenea.
 Tot ce cântăreaţa îşi doreşte este ca muzica să să ajungă la inima ascultătorilor săi fideli, şi să fie ca o hrană a sufletului pentru aceştia, să le bucure inima şi să îi ajute în momentele mai puţin uşoare ale vieţii acestora.

Comenteaza

RSS
Positive SSL