Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

La multi ani de Sf.Maria!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
7,162 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Ovidiu Komornyik este un binecunoscut cântăreț și compozitor de muzică pop românească.În cariera sa artistică a apărut o perioadă ca solist dar în ultima vreme a devenit un compozitor “din umbră” care a susținut mulți tineri și tinere în drumul lor spre lansare.

 A compus zeci de melodii pe care le-a interpretat personal, iar una dintre acestea, cu o rezonanță deosebită, dedicată doamnelor și domnișoarelor care poartă acest nume este “Maria,Maria”.

 S-a lansat în anul 1990, când a  debutat în televiziune în perioada participării sale la Festivalul de Muzică Ușoară Românească de la Mamaia.În anul următor a câștigat Premiul Festivalului International Bucuresti la secțiunea Interpretare, dar și Premiul II la sectiunea a doua de Interpretare la Festivalul de la Mamaia 1991.

 Cântărețul născut la 29 ianuarie 1969 la Dej, a impresionat publicul și prin carisma sa.Alte melodii cunoscute din repertoriul său sunt „Tot mai mult”, „Spune-mi unde să te găsesc”, „Frumoasa mea” și „Iartă-mă”. 

 Dintre soliștii anilor 80 care au colaborat cu Ovidiu Komornyik și i-au interpretat piesele, ne amintim desigur de Angela Similea, Mirabela Dauer, Sanda Ladoși, Anca Țurcașiu și de Daniel Dorobanțu.

 Printre albumele sale de succes se numără” Ești mireasa vieții mele” , „Nu plânge iubito “ , „Când vin acasă”  , „Iartă-mă dacă și-e dor” .

Comenteaza

RSS
Positive SSL