Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

LA MULŢI ANI de 1 Martie

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
777 Vizionari

Publicitate

Descriere

1 Martie, nu este doar o zi de sărbătoare, nu este doar o zi în care iarna adoarme sub plapuma tot mai firavă a zăpezii, în timp ce mici firicele de iarbă își mijesc verdele crud către soare, ci este o zi a gândurilor frumoase și bune, o zi a seninului și frumuseții din noi, către dragele noastre.
1 Martie înseamnă florile înmiresmate de emoții, colorate de zâmbet, cutiuțele în care sunt așezate mărțișoarele, care ascund în ele legende, iar uneori, iubire. Multă iubire! Îmi amintesc cum se adunau zeci de mărțișoare, care mai de care mai frumoase: pisicuțe, hornari, trifoi, broșe, ghiocei. Ce lume frumoasă, copilăria! Un altfel de Univers. Un univers aparent mic, dar care cuprinde îl el toate emoțiile și trăirile posibile!


1 Martie îmi amintește de copilărie, de mama, de Doamna, de cântecele de la școală, de domnișoarele și doamnele pe care le zăream pe stradă. Radioase! Frumos aranjate! Părea că toate Cenușăresele deveniseră Prințese, încălțate cu condurii perfecți!
1 Martie este despre noi toți, dar mai ales, despre noi toate. Este despre femeile minunate din noi. Femeia aceea de zi cu zi, în spatele căreia stă iubirea, frumusețea, gingășia, dar și puterea de Atlas cu care le duce pe toate, fără să se plângă.
1 Martie vine parcă să ne amintească despre faptul că uneori, viața ne alintă și ne răsfață.
La mulți ani, de 1 Martie!

Comenteaza

RSS
Positive SSL