Muzica populara - e-neatza.ro

Kronos - Cântec pentru părinţi

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
366,742 Vizionari

Publicitate

Descriere

 "Kronos" este o formație de muzică etno din județul Buzău, descoperită de către profesorul de muzică Constantin Ungureanu (compozitorul melodiilor trupei "Nemuritorii"). "Kronos" se lansează pe 4 noiembrie 2011, la canalul de televiziune "Favorit", cu albumul intitulat "Hai, hai, hai la joc".

 Până în iunie, 2015, cele trei membre ale formației menționate mai sus erau Andreea, Alina și Irina (formula de debut a trupei), însă după această dată, Alina va părăsi trupa, fiind înlocuită de Mihaela, o tânără elevă, la acea vreme, a Liceului de Artă"Margareta Sterian", din Buzău.

 Până în prezent, fetele au lansat deja câteva albume și nenumărate melodii, care s-au dovedit de succes, într-un interval de timp relativ scurt.

 De asemenea, formația "Kronos" concertează în mai multe orașe din țară, dintre care menționăm: Buzău, Rușețu, Botoșani, Vaslui sau alte orașe din zona Moldovei.

 Videoclipul melodiei "Cântec pentru părinți" este încărcat pe canalul youtube al studioului "SpirosGalatiOfficial" și preluat de pe canalul casei de înregistrări a formației "Nemuritorii" - "Studioul Valentino 94".

 Muzica și textul sunt semnate de către managerul formației "Kronos", Constantin Ungureanu, iar cântecul apare pe albumul din 2014, numit "În viațăam făcut de toate".

Alte melodii prezente pe același album, amintit anterior sunt: "Hai viață, viață", "A căzut frunza de nuc", "Dragoste, of dragoste" (feat. "Nemuritorii"), "Sunt fată descurcăreață" sau "Hai, sârba".

Comenteaza

RSS
Positive SSL