Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Killa Fonic feat. Connect-R - Scrum (Official Video)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
3,596 Vizionari

Publicitate

Descriere

Killa Fonic este un artist rap ploieștean, care a devenit cunoscut în Hip-Hop-ul românesc, la început prin colaborările cu Lu-K Beats, iar apoi ca membru al trupei trap Satra B.E.N.Z.

Connect-R (Ștefan Relu Mihalache n. 9 iunie1982 în București ) este un cântăreț și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România.

Colaborarea dintre cei doi se finalizează cu această melodie sumbră, sub toate aspectele: videoclip și versuri. Atmosfera morbidă trimite un pic la tematica EMO, foarte răspândită printre tinerii din generația actuală.

Versurile melodiei "Scrum" sunt împarțite în câte un monolog, interpretat de către fiecare artist în parte, iar semnificațiile se întind între lumină ("dimineața", "îngerii") și întuneric ("noapte", "demonii").

Cealaltă temă regăsită în versuri este cea erotică, ființa căreia se adresează eroii din cântec fiind femeia, în rolul ei de iubită ("babe"). În mod simbolic, aceasta apare într-un decor funebru, ca fiind lipsită de viață, ca o metaforă a unei iubiri moarte, dar pe care eroul și-ar dori-o înapoi ("Vreau să fiu un om mai bun/Vreau să te merit acum", "Vino și luptă cu mine, babe").

 

Muzica trap este, și ea, în ton cu decorul negru și cu tematica aleasă, fiind un amestec între beat-ul de fond trap, muzică electronică și hip hop.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL