Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

JO feat. Randi - Mă întreabă inima

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
954 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Atât Jo (Ioana Anuța, născută în 1994)), cât și Randi (Andrei Ștefan Ropcea, născut în 1983) sunt doi dintre cei mai în vogă artiști din muzica pop actuală, din România.

 Ambii se disting printr-o activitate destul de prodigioasă, în ciuda vârstei fragede, astfel încât ei sunt dovada clară o evoluție extrem de rapidă, în cariera lor de până acum.

 Jo se remarcă, prin abilități muzicale, încă din copilărie (la doar 10 ani), când făcea parte din formația rock de copii "X Plod", alături de alți copii. Ulterior, ea își va cizela talentul, prin intermediul unor cursuri de teorie muzicală și canto, împreună cu Crina Mardare și, apoi, de actorie, în cadrul Universității "Hyperion".

Publicitate

 Randi este, și el, cunoscut pentru activitatea de interpretare și producție, în muzica românească, activând, din 2005, până în prezent, alături de MariusMoga, în formația "Morandi". Ulterior (din 2011), solistul se va orienta spre cariera solo, inițiind și proiectul propriei sale case de producție - "FamousProduction".

 Cei doi artiști, Jo și Randi colaborează, din 2015, când lansează împreună single-ul "Până vara viitoare", devenit, în câteva luni, unul dintre hiturile anului respectiv.

 Videoclipul oficial al melodiei "Mă întreabă inima" (16 iunie 2017) este încărcat pe canalul youtube al caseide discuri "Cat Music", inițiat în 2007 și fiind cunoscut ca promotor al celor mai celebri soliști de actualitate, de la noi, cum ar fi: O-Zone, 3rei Sud Est, BUG Mafia, Voltaj sau Smiley.

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL