Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Irina Loghin şi Fuego - La mulţi ani

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
20,325 Vizionari

Publicitate

Descriere

Irina Loghin și Fuego (Paul Ciprian Surugiu) alcătuiesc cel mai simpatizat duet de către publicul larg, concertând atât în România, cât și în întreaga lume, pentru românii plecați în străinătate.

Videoclipul de mai sus constă într-un colaj de melodii cântate împreună de către cei doi artiști, în mai multe emisiuni televizate, cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a lui Fuego.

Prima melodie se intitulează "Mama și fiul" și este binecunoscută de către cei care îndrăgesc duetul special Irina Loghin - Fuego. Refrenul acesteia ("Viață, viață, cum trec anii/Ce repede-mbătrânim/ Eu sunt mama, eu - copilul/Amândoi întinerim") evidențiază contrastul dintre semnele fizice ale trecerii timpului asupra mamei și fiului, pe de o parte, și veșnicia spiritului tânăr, în sufletul fiecăruia dintre cei doi.

Colajul din videoclip conține, pe lângă melodia "Mama și fiul", și alte melodii, cântate la mai multe emisiuni și spectacole din țară: "Geamparaua", "Mamă, mamă, ce-ai crezut?" sau "Suntem români mereu".

Comenteaza

RSS
Positive SSL