Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

IRINA LOGHIN ȘI FRAȚII ADVAHOV - Scoate, țigancă, ghiocul!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
7,397 Vizionari

Publicitate

Descriere

Piesa “Scoate, țigancă, ghiocul!” a fost postată pe canalul de Youtube al artistei Irina Loghin, iar fanii nu au ezitat să își arate aprecierea față de artista lor preferată. În videoclip puteți urmări mai multe imagini cu frumoasa artistă, pe care bătrânețea pare să o ocoleasacă.
Irina Loghin, în varstă de 78 de ani, se poate lăuda cu o carieră înfloritoare, dar și cu o familie superbă și trăsături faciale demne de invidiat. S-a cunoscut cu soțul ei, campionul la lupte greco-romane Ion Cernea, în urmă cu 48 de ani, iar cei doi

Publicitate

formează și astăzi un cuplu stabil. Acesta o însoțea tot timpul la spectacole și avea grijă ca soției lui să nu-i lipsească nimic. De asemenea, Irina Loghin a fost întotdeauna o femeie ingrijită, aranjată, curtată de foarte mulți bărbați în tinerețe.
Cântăreața și-a început cariera muzicală în anul 1962 și continuă și în prezent, cu aceeași dăruire și dragoste pentru public. A înregistrat albume la ElectRecord (1965 – 1995) și la Eurostar (1996 – prezent). În trecut, a fost membră a Partidului România Mare (PRM) și a activat în politică timp de 4 ani (2000 – 2004). A jucat și în două filme: “Rătăcire” (1978) și “Amurgul fântânilor” (1982).

Publicitate

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL