Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Irina Loghin şi Fraţii Advahov - Cântecele vieţii mele - VIDEO

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
841 Vizionari

Publicitate

Descriere

Dacă unii artiști trebuiesc prezentați și promovați pentru a fi cunoscuți și pentru a-și croi mai ușor și mai repede cale către public și folclor, unii artiști sunt cu siguranță valori autentice ale tezaurului folcloric românesc, embleme ale muzicii populare, dar nu numai și sunt iubiți, așteptați și fredonați de fiecare român, în inimile lor. Un astfel de artist, este neprețuita solistă Irina Loghin, regina muzicii populare românești, doamna inimilor noastre, care atât generația trecută, cât și în prezent, continuă să ne uimească prin dăruirea, pasiunea și talentul său nativ, autentic și deosebit. Irina Loghin, a cochetat de-a lungul timpului atât cu muzica, cât și cu televiziunea, radioul, politica, dar a rămas în sufletele noastre prin nenumeroasele ei melodii și albume, melodii dedicate familiei, inimii, iubirii, mamei, părinților, copiilor.

Publicitate


Distinsa Irina Loghin a fost, pe rând, solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu. Cu o bogată activitate concertistică și cu un număr mare de evidențieri discografice, Irina Loghin a cântat o lungă perioadă de timp și în străinătate. Are peste 18 albume lansate de-a lungul timpurilor și nenumeroase spectacole atât în țară, cât și în străinătate. Despre ea, mai puțini știu că pe vremea lui Ceaușescu, Elena Ceaușescu a interzis ca Irina să mai cânte în spectacole și pe scene, din cauză că era geloasă pe faima acesteia și iubirea pe care românii i-o acordau. Totuși, Irina a scos multe albume pe piața neagră și a revenit mai târziu, din nou pe scene, bucurându-ne cu prezența ei de Cosânzeană frumoasă la grai, zâmbet și suflet.
În seara de Paște, Irina Loghin ne-a încântat cu pasaje din toate cântecele dumneaei care au consacrat-o de-a lungul vieții, pasaje pe care le-a adunat în colajul „Cântecele vieții mele”.

Publicitate

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL