Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Irina Loghin şi Aurelian Preda - Poveşti la viaţă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
57,992 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interviul cu Irina Loghin a fost realizat de regretatul solist de muzică populară, Aurelian Preda, care în luna septembrie 2016 a trecut în neființă în urma unei suferințe îndelungate.
 În zi de Paști, interpretul a mers în vizită, acasă la renumita cântăreață de folclor și a legat un dialog cu amintiri din viața artistei, începând cu momentele în care Irina Loghin a susținut un concurs pentru a deveni membră a Ansamblului Folcloric “Ciocârlia” din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
 Venită din localitatea Scăeni (județul Prahova) în București, la o vârstă tânără, solista a concurat cu Maria Ciobanu iar comisia de examinare le-a admis pe amândouă pentru calitățile lor vocale deosebite, desi se știa că numai un loc era disponibil în ansamblu.

 Așa a început activitatea artistică a Irinei Loghin.Chiar dacă a intenționat să renunțe la această colaborare deoarece se simțea marginalizată, au existat cadre militare care au convins-o să-și continue activitatea și astfel, cântăreața a avut o carieră de mare succes timp de 12 ani în cadrul ansamblului.
 Irina Loghin povestește și despre alte momente fericite: căsătoria sa cu Ion Cernea și nașterea celor doi copii, bucuria imensă de a deveni mamă după ce a urmat un tratament medical de specialitate, colaborarea cu Radiodifuziunea și cu Televiziunea Română.
 Și dacă nu știați, aflați că artista a ajuns să-și schimbe în ultimul timp modul de viață.Ea este acum vegetariană din dragoste pentru animalele domestice față de care dovedește întotdeauna o sensibilitate aparte.

Comenteaza

RSS
Positive SSL