Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

IRINA LOGHIN - Liliacul

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
785 Vizionari

Publicitate

Descriere

Irina Loghin continuă să își surprindă fanii și acum, la vârsta de 78 de ani, având în spate o carieră de aproape un secol. Artista lansează în continuare piese, iar vocea ei este neschimbată.
Cântăreața este mama a doi copii superbi, Irinuca și Ciprian. Fata îi seamană foarte mult, iar Irina a avut grijă să le ofere o educație aleasă copiilor ei, învățându-i de mici bunele maniere, principii morale și cum să iubească ceea ce merită iubit. Cei doi lucrează în domenii diferite, dar artista nu i-a forțat niciodată să îi calce pe urme.
Este cea mai apreciată cântăreață de muzică populară din România și a reușit să se

Publicitate

mențină în topurile muzicale timp de mai mulți ani. În perioada regimului comunist, i-a fost interzis 8 ani să mai cânte, din cauza faptului că Elena Ceaușescu, soția dictatorului Nicolae Ceaușescu, era geloasă pe calitățile ei. Cântece care au făcut istorie: “Împodobește, mamă, bradul!” (sau au fost ținta ironiilor), “Câte griji are o mamă”, “O bătrână într-o gară”. Așa cum spune chiar ea, viața de artist presupune multe sacrificii. Muzica a ajutat-o să facă față cu brio greutăților vieții și a ridicat-o ori de câte ori a fost nevoie.

Publicitate

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL