Muzica populara - e-neatza.ro

IRINA LOGHIN - IA MAI TOARNĂ-UN PAHAREL - CU FRAȚII ADVAHOV

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,565 Vizionari

Publicitate

Descriere

“Ia mai toarnă-un paharel, să ne veselim nițel!”. Așa spuneau cândva versurile melodiei regretatului Gică Petrescu. Irina Loghin, împreună cu Frații Advahov, vin cu o nouă interpretare a melodiei ce a făcut furori.
Irinei Loghin nu îi mai trebuie nici o prezentare. Cu toții o cunoaștem pe regina muzicii folclorice, cu o activitate impresionantă în domeniul muzical, începând din anii 1965 și ocupând topurile și în prezent.
Orchestra Frații Advahov a fost fondată în anul 2005 și este compusă în momentul de față din doi soliști vocali: Zinaida Julea și Igor Cuciuc, muzicieni, costumieri, în total având 35 de membrii. Fondatorii orchestrei, Vitalie și Vasile Advahov, s-au născut în

orașul Cahul. Din familie li s-a impus să devină lăutari, tatăl lor având întotdeauna un cuvânt de lege în alegerile celor doi. Au urmat studii aparte: Liceul “Ciprian Porumbescu” și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice “Gavril Musicescu”, secția muzică clasică. În timpul liceului, au fost membrii Orchestrei “Mugurașii”, orchestră ce se bucură acum de o recunoaștere națională. Frații Advahov au colaborat cu nume mari din lumea muzicii: Fuego, Olga Ciolacu, Constantin Moscovici, Valentina Cojocaru, Ioana Căpraru etc. De asemenea, ei susțin concerte în Republica Moldova, România, Bulgaria, Franța etc.

Comenteaza

RSS
Positive SSL