Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Irina Loghin în parcul Herăstrău

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
7,433 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cântăreața de muzică populară de pe Valea Prahovei, Irina Loghin, are ca fiecare dintre noi, bucuriile sale personale, satisfacțiile dar și suferințele pe care trebuie să le îndure uneori.
În acest videoclip, solista ne mărturisește cu tristețe despre golul imens pe care i l-a lăsat în suflet sora sa mai mare,Florica,la care a ținut foarte mult, fiind persoana din familie care a învățat-o să cânte și a îndemnat-o în tinerețe să urmeze cariera muzicală.
Pierderea surorii s-a produs în 2016, după o boală care a imobilizat-o la pat o perioadă destul de îndelungată.

Irina Loghin își amintește că în trecut, sora ei era cea cânta mai frumos dar nu a vrut să devină cântăreață.Cele două surori erau foarte apropiate și vorbeau zilnic la telefon.
„Regina muzicii populare” este o femeie sensibilă și grijulie.Cea mai mare dragoste a ei este pentru propria familie, în special pentru copii.
Unul dintre copiii solistei, este “fiul adoptiv Fuego” cu care a cântat în duet multe melodii, încă din 2006.
Irina Loghin îl apreciază pe Paul Surugiu și pentru faptul că are un talent deosebit în pictură.De ceva timp, Fuego pictează tablouri cu peisaje și flori, acesta fiind un hobby despre care “mama sa adoptivă” nu știa nimic, dar s-a convins când i-a văzut lucrările înrămate și atârnate pe pereți.

Comenteaza

RSS
Positive SSL