Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Irina Loghin - Fără tine, fără tine (LIVE, 1984)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
3,147 Vizionari

Publicitate

Descriere

Irina Loghin , originară din județul Prahova (Gura Vitioarei) a adunat în cariera sa un număr impresionant de turnee, peste 40 de albume și sute de spectacole. “În grădina casei mele”,“Mi-ai dat, mamă, cântecul”, “Când aveam vreo 16 ani” sau “Trenul vieții” sunt doar câteva din melodiile cu care și-a încântat audiența de-a lungul timpului.

Videoclipul de mai sus prezintă o înregistrare mai veche (1984), în cadrul unei emisiuni televizate, a melodiei "Fără tine, fără tine". Aceasta se include în categoria, mult îndrăgită de publicul larg, a muzicii de petrecere, având mai multe variante, în funcție de solistul care o interpretează.

Muzica (coloana sonoră) este "actualizată", în prezent (2017), de către un cântareț român de muzică pop - Smiley - cu alte versuri, reunite sub titlul "În statțe la Lizeanu (Domnisoară, domnisoară") și cântate în colaborare cu Damian & Brothers.

Refrenul este unul cât se poate de simplist, uzând de repetiție chiar, dar până și așa, sună foarte bine în interpretarea Irinei Loghin: "Fără tine, fără tine, nu mă simt, neicuță, bine/Lângă tine, lângă tine, eu mă simt, neicuță, bine".

Comenteaza

RSS
Positive SSL