Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

IRINA LOGHIN, despre Romania inainte si dupa 1989

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Emisiuni TV
2,724 Vizionari

Publicitate

Descriere

Deși discuțiile politice nu vor înceta niciodată, mai ales când vine vorba despre perioada dinaintea Revoluției, multe voci apar să-și spună punctele de vedere și să protesteze. Cu toate acestea, aceste personaje nu au trăit acele vremuri. Ei sunt îndoctrinați cu ceea ce au auzit și, prin urmare, au decis că este corect. Irina Loghin însă, a trăit acea perioadă și are argumente solide pe care le prezintă în acest videoclip, pentru a ajuta lumea să vadă cu alți ochi perioada dinaintea Revoluției și schimbările aduse de aceasta.

Înaintea Revoluției nu exista om fără loc de muncă, fără un trai asigurat. Lucru pentru care astăzi ne zbatem din greu. Într-adevăr, deși atunci aveam traiul asigurat, nu aveam ce cumpăra, din cauza faptului că magazinele erau mai mereu goale și se cumpăra cu rația. Cei mai

bine plătiți în acea perioadă erau profesorii, deoarece accentul se punea foarte mult pe educație. Acum, un profesor nu câștigă mai mult de 1500 lei lunar. De asemenea, minerii erau foarte apreciați. Pe primele poziții cu cele mai bine plătite job-uri se situau și inginerii, jurnaliștii, piloții și cei care lucrau în domeniul financiar.

În anul 2018 nu facem decât să ne plângem de milă. Mulți trăiesc din ajutoare sociale, deși pot munci, numărul șomerilor a crescut, ofertele de muncă dispar pe zi ce trece, iar munca nu mai este apreciată la adevărata sa valoare. Problema de bază a românilor este că vor, dar nu fac nimic. Salariile mari, din păcate, nu se fac stând în fața monitorului.

Comenteaza

RSS
Positive SSL