Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ionuț Langa - Nu ne vindem țara

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
94,921 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Ionuț Langa este un tânăr interpret care a debutat în muzica populară prin intermediul pricesnelor (cântece religioase).

 Ulterior, Ionuț a început să îndrăgească și să cânte melodii patriotice și de cătănie. Astfel, el reușește să transmită românilor sentimente profunde despre dragostea de neam și țară.

 În 2014, Ionuț Langa lansează o nouă melodie intitulată „Nu ne vindem țara“.  Aici, artistul îi îndeamnă pe români să nu își lase pământul pe mâini străine.

 Tânărul solist a urmat cursurile Seminarului Teologic Liceal Ortodox din Făgăraș și este absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea“, din cadrul Universității „Aurel Vlaicu“ din Arad.

 Primul concert susținut de Ionuț Langa a fost în Ungaria. Au urmat și alte concerte în țară, în special în județul Arad, ca urmare a unei colaborări îndelungate cu Viorel Nistor (coregraf).

 Videoclipul “Nu ne vindem țara” este o colaborare între Ionuț Langa și Florin Ionaș. Florin Ionaș este cel care a compus muzica și textul melodiei, înregistrată la casa de producție “General Music”.

 Videoclipul se regăsește pe canalul youtube “Florin Ionas Generalul”, inițiat în 2010. Aceasta este și pagina oficială a grupului de producție “General Music”, condus de Florin Ionaș.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL